Чай, Рокфор і флорентійський стейк
01.02.2024

Технологи жартують, що ферментація продуктів – це гламурний термін, що описує контрольоване розкладання їжі. Але цей прийом відомий з давніх часів.

Який народ першим став використовувати ферментацію продуктів? З'ясувати це досить складно, оскільки цей метод практикувався в багатьох культурах світу.

Ферментовані продукти: у чому їхня користь?
12.01.2024

Ферментовані продукти посідають важливе місце в кухні практично всіх культур світу. Хто не чув про квашені овочі, йогурт, кефір, сир, кімчі, місо, хамон або хліб на заквасці? На Заході ферментовані продукти останніми роками стають дедалі популярнішими через їхню передбачувану користь для здоров'я.

Заказать сейчас