ТОП-6 нутрієнтів для профілактики застуди
23.02.2024

За даними ВООЗ, середньостатистична доросла людина хворіє на респіраторні захворювання 2-4 рази на рік. Можна взагалі не хворіти на застуду, якщо подбати про профілактику ГРВІ, особливо наприкінці зими та напочатку весни.

Вітаміни та мікроелементи відіграють важливу роль у підтримці здоров'я дихальної системи та імунітету загалом.

Список ТОП-6 нутрієнтів для профілактики застуди має такий вигляд:

Чай, Рокфор і флорентійський стейк
01.02.2024

Технологи жартують, що ферментація продуктів – це гламурний термін, що описує контрольоване розкладання їжі. Але цей прийом відомий з давніх часів.

Який народ першим став використовувати ферментацію продуктів? З'ясувати це досить складно, оскільки цей метод практикувався в багатьох культурах світу.

Заказать сейчас